top of page

Učenici

 

- Voli kemiju, većinu predmeta mrzi, iskrena i dosadna ali naviknete se i ne zna geometriju.

T. A.

- Veoma znatiželjna djevojka u našem razredu. Voli gledati Anime i družiti se sa svima.  Avanturista je. Voli se dosta baviti kemijom, matematikom i biologijom. Voli istraživati nove stvari i stjecat nova iskustva.

V.P.P.

 - Talijanski joj ide, ima talenta no iz matematike joj ne ide geometrija.

J. K.

- Ona ima veliko srce i rado pomogne svakome, ali kad joj ideš na živce bolje ti je ne prilazit. Voli igrati tenis i provoditi vrijeme s prijateljima.

N.S. 

Ivana

- Ivana je super u tenisu i kemiji, obožava se družiti. Stalno organizira na ljeto sve u Mihajla ili Lučici, planira biti kemičar.

M. A.

- Jako je vedra i voli kad smo svi na okupu. Ne voli crtanje i geometriju. Inače uvijek uči do jedan ili dva ujutro pa joj sutradan glava pada u knjigu. Voli zvat druge ljude jer joj je dosadno kad ide sama bacit smeće. Živcira se zato jer u petom i šestom razredu nije brinula za ocjene kao sada. Spavanje popodne je obavezno.

A. J, 

- Jako smiješna osoba, sve joj smeta

L.J. 

Nikol

- Jako marljiva kad god neki nastavnik ili nastavnica traži pomoć ona prva dotrči do njega ili nje.

M.A. 

- Odgovornija je od ostatka razreda. Ne voli svađe pa ponekad popušta. Jako je vrijedna i dobro kuha. Dijeli stvari s drugima i ako ne znaš gdje se netko nalazi, uvijek pitaj nju!

A. J.

 - Dobra s ljudima, svi je znaju, puno radi ljeti. Voli biologiju, igra tenis i voli pse. Dobra je s djecom. Voli isprobavati nove stvari. Dobro radi kolače. Odlučna je i strpljiva.

I. L. 

- Dobra osoba i kolegica,

L.J. 

- Dobra u pojedinim predmetima, vrlo vjerojatno ide u medicinsku i zabavna u društvu.

T. A. 

 - Vrlo dobra učenica u školi. Najviše Voli gledati u vezi medicine. Najdraži su joj predmeti kemija i biologija. Vrlo socijalna djevojka. Voli dosta gledati serije i filmove.

V.P.P.

- Zna igrati i ima talent za tenis, škola joj vrlo dobro ide.

J. K. 

Antonina

- Dobra je u sviranju klavira, maštovita, planira ići u jezičnu gimnaziju i biti učiteljica mojem sinu.

M.A. 

- Super učenica, smiješna, vedra, velikodušna. Voli svirati i crtati. Maštovita je i voli hranu. Kad se naljuti, bježi! Nikad se ne javlja iz prve. Ne boji se izraziti svoje mišljenje. Lako se naljuti, ali i oprosti. Čita ljude kao otvorenu knjigu.  Možeš joj vjerovati i smiješna je osoba.

I. L.

– Jako smiješna osoba, sve joj smeta.

L.J.

– inače se ne slaže s nikim, iskrena i dobra u većini predmeta.

T. A. 

- Jako dobra učenica u školi. Voli biti kreativna, crtati, pisati i svirati klavir. Jako je umjetničko nastrojena, zanimaju je veoma jezici. Voli mačke i općenito životinje. Najdraži predmet joj je glazbeni.

V.P.P.

- Pametna je, zapravo hrvatski je svima težak dok njoj to ide kao od šale.

J. K.

-Cura koja je jako draga i pristojna. Ona je osoba koja pazi na svaku sitnicu, te je zbog tog draga svima jer je oprezna i jako uporna, ona ne posustaje lako, te pazi na detalje i umjetničkog duha.

N.S.

Marjan

- Visok momak od kojeg se prepadneš pa poslije skužiš da je zapravo (što se dobrote tiče) bolji od drugih u razredu. Uvijek pomaže svojim prijateljima i nasmijava ih i kad im je teško i kad su dobro. U budućnosti ću mu dati da mi dizajnira kuću.

A.J.

- Jako je maštovit i voli crtat. Želi biti arhitekt i on će mi u budućnosti dizajnirati kuću. U sviranju i crtanju rastura! Zna kako nasmijat ljude i voli pomagati. Dobra duša razreda. 

I.L.

- Nema humor, ali dobar čovjek i poznajem ga dugo tako da je valid.

L.J.

- Inače dobar u razredu, visok i dobar prijatelj, vrlo vjerojatno će biti građevinar a kasnije inženjer.

T. A.

- Najveći učenik u našem razredu, kao i u školi. Voli crtati, dizajnirati kao i računati. Najdraži predmeti su mu matematika i kemija. U budućnosti bi se volio baviti arhitekturom. Ne ide mu baš najbolje sportovi s loptom, ali zato sportovi kao što su trčanje ili nešto bez lopte mu idu odlično. Voli svirati klavir i biti kreativan.

V.P.P.

- Veoma je nadaren za grafite.

J.K.

- Dečko koji je sramežljiv prema drugima, ali je zato prema razredu otvoren kao otvorena knjiga. Voli hranu i matematiku više nego vlastite prijatelje. Ima umjetnički duh i spreman za suradnju s drugima.

N.S.

Tonko

- Dobar je u matematici, fizici i tehničkom to su mu najdraži predmeti i voli meso.

M.A.

- Prolazi društvene predmete samo zbog prosjeka. Prioritet su mu matematika, fizika i tehnički. Jako je ambiciozan i uporan. Tvrdoglav je i ne mijenja mišljenje lako. Ali unatoč tome, pomaže kad negdje zaglibiš (ne voli to pokazivati).

A.J.

- Odličan  u matematici, želi bit inženjer elektrotehnike, pomaže kad treba, smiješan. Nekad zna bit naporan ali se čovjek navikne. Ne boji se preuzet rizik. Priča nam priče o njegovom mačku. Fizika mu je jača strana, isto kao i tehnički. Voli puno pričat. Ambiciozan je i užasno nestrpljiv.

I. L.

- Rešeta nogomet, voli kondenzatore i općenito fiziku, a svi znamo da je fizika temeljna prirodna znanost koja se bavi materijom, gibanjem, energijom i međudjelovanjem.

L.J.

- Učenik s kojim se često da raspravljati. Solidno mu ide fizika i matematika, iako ne bi trebao ići previše unaprijed s time. Dobar učenik kao i prijatelj. Voli igrati nogomet kao i gledati ga. Često misli da je glavni, pa nama to smeta.

V.P.P

- Pretežno dobar lik, novi Nikola Tesla, vezan za fiziku. To što on zna to baš i nije lako za naučiti, a matematiku zna kao pjesmicu.

J.K.

- On je vrijedan i uporan, te ne posustaje lako. Voli puno pričati i pomagati drugima. Sportskog duha i ima sposobnost pronalaska puteva do bilo koje lokacije. Budući Inženjer elektronike.

N.S.

Valentino

- Ima veliko znanje o svemiru, misli biti astronaut i ići na Mars!!! (hrabar momak).

M.A.

- Osoba s kojom možeš pričat o svemu. Voli upoznavat nove ljude pa mu se zbog toga svi čudimo. Moga bi slobodno za odvjetnika. Ima dobar humor.

A.J.

- Energičan dječačić, društven, ekstrovert, kreativan. Jako je uporan. Voli igrati tenis, nogomet i svirati klavir. Dobar smisao za humor. Ima velike snove.  Lako sklapa nova poznanstva. Ima dosta samopouzdanja.

I.L.

- "Brat" moj, loš u košarci ali je valjda voli.

L.J.

– Dobar prijatelj, ne zna se ni hoćemo li biti u istom gradu, igra nogomet sa mnom i Leom.

T.A.

- On je veliki šaljivđija, kako bi mi to rekli on je glavna atrakcija u razredu, ali sad šalu na stranu. On je ambiciozni, ima velike snove i izvrstan u brainstormingu.

N.S.

Astrofizičar i astronaut.

J.K.

Jakov

- Najbolji u ribanju, voli ići u crneje, obožava snorkelat (ispod 30 metara je ronio 😱).

M.A.

- Lako se iznervira i voli se smijat s L.J u zadnjim klupama.

A.J.

- Voli ići na ribe s mojim djedom, voli se gađati gumicama, najbolji prijatelj mu je nastavnik iz tzk. Voli igrat nogomet.

I.L.

- Svi ga se boje, voli školu svim svojim srcem, voli crneje i poći na ribe.

L.J.

- Poseban dečko koji mijenja svoje raspoloženje, voli snorkelat i ići na ribe, ima sukob sa V.P.P.

T.A.

- Nije baš najbolji u školi. Voli aute i želio bi biti bogat. Ponekad se zna iznervirati na gluposti, ali prođe ga brzo to. Jako se podnosi zaštitnički i voli trenirati.

V.P.P.

- On pomaže svima i uvijek je to za druge. Ima dobre osobine, te je šaljiv. Ima neku svoju vrstu humora i ne boji se izraziti svoje mišljenje.

Leo

- On je smiješan i voli nogomet.

M.A.

- Voli riskirat svoje ocjene da bi nasmija razred. Imitiranje drugih mu je jača strana i balun mu je jedan od najboljih prijatelja.

A.J.

- Nasmijava cijeli razred, diže nastavnicima živce, geografija mu je jača strana, pun je energije već od 7 ujutro. Voli nabijati balun u crkvu i Livaju. Žrtvuje se kako bi nas nasmija. Voli biti naporan, ali sve je to dobro. Voli puno pričati. Ne boji se preuzeti rizik.

I.L.

- Grinder nogometa i inače onaj sa lošijim ocjenama, ali dobar prijatelj, voli gađati crkvu loptom, pohađat će turističku i humorističan je.

T.A.

Učenik koji se voli zezati i nije baš najbolji u školi. Voli često igrati nogomet i navijati za Hajduk. Smiješan je, voli često bacati fore, iako nekad malo pretjera u tome. Treba mu često motivacije da nešto započne, ali opet kad nešto započne uradi to do kraja.

V.P.P.

- Otvoreni dečko koji nije veliki fan škole, ali zato voli provoditi vrijeme na otvorenom. Voli igrati nogomet s prijateljima, te je dobar sa djecom.

N.S.

bottom of page