top of page

Naši nastavnici

Razrednica Majana E.

Naša razrednica, nastavnica kemije i biologije, jako je poučno s njom, uz zabavu učimo, kad netko ne napravi prezentaciju dobije drugu priliku. Dosta je trpjela naše gluposti. ,Nema miljenike (što je super).  Žao mi je što nastavnica ne može ići s nama u Vukovar jer bi bilo zabavno i sigurno s njom.

M.A.

Naša razrednica je osoba s kojom možeš o svemu pričat. Brine se o nama i jako je odgovorna, ali nam se uvijek zna prilagodit i shvatit naš humor. Ne daje nam ono što ne možemo riješit i uvijek ima razumijevanja. Voli životinje i u duši je jako nježna. (Također mislim da nismo mogli dobit bolju razrednicu.).

A.J.

Opuštena osoba, smiješna, pažljiva, uvijek je tu da pomogne. S njom smo prošli puno avantura. Ona je osoba na koju Uvijek možeš računati, sve bi napravila za svoj razred, strpljiva je i razumljiva. Oprostila nam je kad smo s kiselinom usmrdjeli zahod! S njom uvijek jedemo neku hranu i ona je legenda!  Trpi nas i vodi na razna mjesta. S nama joj nije lako, ima jake živce. Pozitiva od čovjeka. S njom se uvijek može nasmijati i napričati. Nadam se da će u srednjoj školi biti bar jedna osoba kao što je ona! Ona je samo naša!

I.L.

Top nastavnica, tu je 3 godine i dobro smo se upoznali u tom vremenu, bilo je najzanimljivije na online nastavi.

L.J. 

 Vodila je neke od nas na natjecanje iz kemije (najbolje sam riješio ispit). Trpjela nas je 3 godina i mislim da je ponosna na nas.   

T.A.

Poštena, pravedna i pomalo stroga. Jako se voli šaliti i dosta je opuštena u našem prisustvu. Puno toga nam voli pričati o sebi i o tome što joj se dešava u životu.

V.P.P.

Zbog te nastavnice znam razlikovat živa i neživa bića.

J.K.

Ona je osoba koja je kreativna,  može iz kaosa stvoriti red, te je malo stroga, ali je dosta tolerantna. Možda nije s nama od početka, ali to nema veze jer mi smo stvorili prijateljstvo koje nitko nema sa svojim razrednikom. Ona nas je pokušala naučit kemiju i biologiju, kod nekih je uspjelo, a kod nekih i ne, no to je nije zaustavilo da nas i dalje pokuša nešto naučit.

N.S.

Ronald Đ.

Nastavnik matematike, legenda. Nastavnik je zabavan u školi i izvan nje. Protiv nastavnika smo igrali mali nogomet i bilo je jako zabavno. Izgubili smo dvije utakmice zaredom :,) Nema veze, nadam se da će i u srednjoj nastavnik matematike biti barem pola zabavan kao ovaj.

M.A.

Voli kad je na ispitu sve označeno i uredno. Ali se zato s njim PUNO smijemo i tako bi cijeli sat da se ne sjetimo da imamo matematiku. Jako je pametan i zato svaki put uništi T. ili L. činjenicama i to bude ludnica (jer se svi počnu cerekat).

A.J.

Humor mu je na nivou, legenda, strpljiv i tolerantan. Uvijek je s nama u zaostatku, uvijek pronalazi nešto dobro u lošoj situaciji (ispit), društvena je osoba. Momke iz razreda zna spustit na zemlju i voli se zezati. Nadam se da će u srednjoj nastavnici imat njegov humor i strpljenje! Obećao nam je da će nas voziti na njegov jedrenjak.

I.L.

Inteligentan, y=ax+b

L.J.

Dobar nastavnik iako uvijek može biti malo stroži. Vjerojatno sam mu dosadio s  pitanjima.

T.A.

Često je optimističan i dobre volje. Veoma smiješan, iako kada se radi voli da bude disciplina  na njegovom satu. U slobodno vrijeme od sportova najviše voli nogomet. Često radi dopunske sa nama. Optimističan je i dobre volje. Veoma smiješan, iako kada se radi voli da bude disciplina  na njegovom satu. U slobodno vrijeme od sportova najviše voli nogomet. Često radi dopunske sa nama.

V.P.P.

Može se reći lastovski Toni Milun.

J.K.

On je super prijatelj. Ponekad je previše blag prema nama, ali nije ni to loše. Svima nama on je poprilično drag jer se uvijek zeza s nama i čak zna igrat i nogomet s muškima iz razreda. Kad se družimo izvan škole ne obazire se jesmo li taj dan dobili jedan jer kad smo van to mu nije bitno).

N.S.

Eugen P.

Goran P.

Nastavnik vjeronauka, legenda, stalno nas ispituje preko aplikacije Wordwall i svi imamo samo petice (donekle). Kako god nastavnik  je super i ga svi vole u školi.

M.A.

Vrlo mudar i voli nas poučavati u svemu. Na njegovim satima su svi opušteni. Volimo kad igramo kvizove umjesto da imamo strogo ispitivanje. Voli kad L. baba napravi štrudlu od jabuka. Sjeća se svake stvari koju je učio još u osnovnoj.

A.J.

Dobar čovjek, voli piti kavu, ponekad ga živciramo, mudar. Voli s nama raditi WordWall i njegovi sati su opuštajući. Prati tko ide na misu. Sve zna o svakom predmetu.  Otvorena je osoba, pun vedrog duha.

I.L.

Kasni na svaki sat bar 5 minuta, voli štrudlu od jabuke.

L.J.

Dosta blag nastavnik koji nam predaje vjeronauk, ali isto tako ne predaje samo nama, već i na fakultetu.  Na njegovim satima ne radimo previše, zato ga i volimo. Ima dosta dobar pristup prema učenicima. Voli nam pričati o svojem životu.

V.P.P.

Gospodin nastavnik iz vjeronauka.

J.K.

On je došao kao zamjena koju smo mi primili otvorenog srca i nadamo se da je on nas tako primio jer bi nam bilo jako žao da nije.

N.S.

Nastavnik tjelesnog, jako je zabavno s njim jer stalno igramo rukomet, košarku, nogomet. Stalno se zafrkavamo kod nastavnika i za kaznu radimo sklekove, koliki problem napravimo to više sklekova radimo, Da smo ga imali od petog razreda imali bismo mišiće veće od bodybuildera od silnih sklekova. Išli smo s njim u Vukovar i bilo je jako zabavno i poučno.

M.A.

Voli se šalit sa muškim dijelom razreda. Ima razumijevanja i uopće nije strog kao što govore mlađi učenici. S njim imamo tjelesni kakav i treba; opušten, ali ipak nešto radimo i igramo. I što god bilo, na početku i na kraju sata moramo stat u vrstu i viknuti: “Pozdrav!“.

A.J.

Meštar Egi je opušten i dobar čovjek, pozitivne energije i vedrog duha, pomalo izgubljen i zbunjen, ali i smiješan. Voli govoriti ljudima da rade sklekove. Jako društvena osoba, uvijek nađe temu za razgovor i zna se dobro zabaviti. Razumije naše fore i sad zna lastovske riječi. Brine se o tuđim stvarima i čita komplicirane knjige. Super je i kao meštar i kao prijatelj.

I.L.

Dobar čovjek, voli se zezati s učenicima te ima dobar ukus za glazbu.

L.J.

Dosta zabavan ali čudan, prvi nastavnik iz tjelesnog od kojeg sam dobio 4.

T.A.

Dosta je druželjubiv nastavnik, a i dosta mlad. Voli se baviti sportovima kao i ovaj otok. Došao je samo prije par mjeseca, a već smo ga dosta upoznali. Voli se najviše baviti hrvanjem. Došao je iz Zagreba.

V.P.P.

Zajedno smo neko vrijeme išli  i u teretanu i trenira me kick boks.

J.K.

Mi smo se pokazali kao pravi razred i radili smo što je rekao. Nismo se žalili i zato sad imamo super i zanimljivo prijateljstvo koje se raširilo kad smo bili s njime u Vukovaru gdje je bilo super.

N.S.

Tina G.D.

Nastavnica informatike, predaje mi od prvog razreda i jako je zabavno. Animacije su mi najbolje išle od svega, od svih osam godina, samo ju je jedan put mijenjala nastavnica A.L. Za svaki kraj sata (ako riješimo sve što smo trebali) možemo igrati igrice što je super. Nastavnica je smiješna i zabavna i uz zabavu radimo gradivo. Jedino što svi mi ne volimo kod informatike je Korni.

M.A.

Možemo se s njom uvijek šalit. Kod nje možeš ispravit domaći. Kad god trebaš će uskočit i pomoć. Također je draga i iskrena.

A,J.

Smije se s nama, voli raditi korni,  opuštena, poznajem  ju od 1. razreda. Uvijek nam posuđuje zvučnike i zabavna je.  Strpljiva je osoba , uvijek vedra i nasmijana. Nekad nam dozvoli da igramo igrice ili da radimo kahoot.

I.L.

Dobra nastavnica, puno nas je naučila kroz vrijeme.

L.J.

Neki su s njom proveli prije 4. razreda na izbornom predmetu. Stroga na izletima.

T.A.

Nastavnica koja nam često daje praktične zadatke. Šaljiva i ljubazna nastavnica koja nam je počela predavati u prvom razredu. S ovom nastavnicom nam ide sve kako treba jedino programiranje radimo u korniju.

V.P.P.

Jako Dobra nastavnica iz informatike. Sve su mane zapravo pozitivne, a baš i nema neku manu. Voli se šaliti, no ima slučaja kada je ozbiljna, a u tim situacijama stvarno i treba biti.

J.K.

Ona je osoba koji možeš sve reći i ona će te  saslušati i dati savjet. Nije blag ni stroga, ali to nije bitno zato što je na satu uvijek disciplina (u nje nema cile mile).

N.S.

Ana L.

Nastavnica tehničkog i fizike, prošle godine je mijenjala nastavnicu T.G.D, Dosta je blaga, Nastavnica ne voli da učimo napamet nego da svojim riječima odgovaramo.

M.A.

Ne voli nam davati gradivo koje nas previše muči i dosta je blaga (ne u lošem smislu, naravno). JAKO je strpljiva (to se vidi s T.A. koji svaki čas postavlja pitanja i V.P.P. koji radi male probleme). Uvijek ima razumijevanja i suosjećanja za nas.

A.J.

Smiješna, opuštena osoba, uvijek se čudi koliko jedemo! Uvijek je tu ako nešto zatreba. Zbog nje sam naučila nešto malo fizike. Super vozi auto i voli upozoravati V.P.P da će dobiti asa. Ne volim njene predmete, ali ona je kraljica.

I.L.

Iako nije toliko stroga svi je se boje.

L.J.

Dobro nas uči, uvela astronomiju i razgovarala sa FESB-om za pisač. Nikako da se dogovorim za dodatnu nastavu. Definitivno sam joj dosadio sa pitanjima.

T.A.

Jedna od boljih nastavnica od kojih se da puno toga naučiti. Voli da dosta radimo, iako nam to pomaže kod ovih predmeta. Dosta dobra nastavnica koja nam ovo predaje.

V.P.P.

Jako dobra nastavnica i dosta ozbiljna. Zna stvarno dobro objasniti.

J.K.

Ona je samopouzdana i spremna je pomoć drugima ako može. S njom se mislim svatko može nasmijati i zato je nama najdraže kad se s njom smijem, no uvijek nešto naučimo. Uvijek nam je pomagala u bilo kojem problemu bili.

N.S.

Ivana S.

Nastavnica geografije i povijesti, volim njezine predmete.  Ako ste na njenom satu, bolje vam je da vam ne ispadne olovka na pod. Ako se nastavnica naljuti, gotovo je. Nastavnica prati tik tok i za SVAKI zadnji dan se zabavljamo s njom. Predaje nam od 5. razreda, na početku je strašno ali što ju više upoznajete to je zabavnije i manje strašno.

M.A.

Jako je mudra i dat će ti savjet kad god trebaš (čini mi se kao da zna sve). Voli kad je na satu red i ne voli buku. Ona je jedan od razloga zašto smo iz glasnih, neodgovornih i previše živahnih učenika došli u odgovorne (koliko toliko) i snalažljive učenike koji znaju reći svoje mišljenje.

A.J.

Najstroža nastavnica, voli nas voditi do Sv. Antoneta, svi je se boje, voli tik tok, nemojte je naljutiti, prati modu i trendove. Ima svoju posebnu loptu s kojom se dodajemo! Nije nas voljela u 5. razredu ali nas zato sad voli.

I.L.

Stroga nastavnica kroz godine i to nam je pomoglo da se poboljšamo.

L.J.

U 5. i 6. razredu je bila dosta stroga ali u 7. i 8. više nije zato što nije bilo potrebe.

T.A.

Već je dosta godina provela u školi, pa zato ima i dosta iskustva sa razredima. Stroga, ali i pravedna. Voli disciplinu, ali voli se i ponekad zezati.

V.P.P.

Zbog te nastavnice znam se orijentirati na moru kada idem u crneje.

J.K.

Voli popričati  o svemu što nas zanima, ali je isto ponekad naljutimo, no ona ima veliko srce s kojim nam oprašta naše gluposti.

N.S.

Damir T.

Nastavnik likovnog, nastavnik voli raditi grafite s nama. Kod njega je jako bitno nacrtati skicu prije pravog rada. Za svake maškare smo radili masku s njim, osim u vrijeme korone. Meni je najuspješniji rad gas maska jer sam ju dosta dobro napravio i uzeo u maškare. Nastavnik svaki put kad je netko lijen i ne završi rad do kraja, kaže: Jaaaaaaaaaa…

M.A.

U ranijim razredima, moram priznati,je bio stroži. Sad se cijeli razred s njim super slaže. Voli davati izazove i govorit nam da se moramo naučiti snalaziti i gledati. Naši satovi sada ne mogu proći bez smijeha.

A.J.

Dobar, vedar, opušten i nasmijan čovjek. Ne ljuti se često. Zna kako zeznuti ljude. Voli zadavati izazove i ne očekuje puno od nas. Društvena osoba, pun pozitivne energije. Naš novi Luka Modrić. Voli govorit 'Jaaaa'. Želi da radimo skice, ali mi to uporno odbijamo. Igra sve sportove ovog svijeta. S njim se uvijek možete našaliti.

I.L.

– Legenda, motivator.

L.J.

Dosta dobar u košarci i aktivan sportaš. Ispravlja i najmanje greške kod likovnih radova što neki smatraju lošim ali je u stvari dobro, zato što ispravite i najmanje greške.

T.A.

Jedan od nastavnika koji s nama voli dosta pričati o životu i o tome što mu se sve dešava. Jako kreativan i veoma umjetnički izražajan. Voli davati savjete koji mi zapravo ponekad i pomognu.

V.P.P.

Veoma šaljiv.

J.K.

Iako s njime nismo od početka najbolji to smo kroz godine razradili i udružili se. Mi smo  sve stariji i počinjemo shvaćati neke stvari koje prije nismo i zato on nije odustao u iskušavanju naših granica.

N.S.

Dajana S.

Nastavnica engleskog, kod nje je jako bitno da redovito pišete domaći rad, izražavate se na engleskom i govorite engleski. Nikad ne zaboravi zadati domaći, voli stranicu izzi iz koje moramo stalno učiti. Nastavnici je jako bitno da znate riječi.

M.A.

Voli pomoć kad nekom treba i voli kad govorimo svoje mišljenje na engleskom. Blaga je pa to muški dio razreda koristi. Također voli da je pitamo ako nešto nije jasno. Možeš je uvijek pitat za savjet.

A.J.

Poznajem je od 1. razreda, dobra nastavnica, dosta smirena osoba. Tjera me govoriti engleski. Opuštena osoba, uvijek vedra i nasmijana, puna razumijevanja. Jako voli Izzi.

I.L.

S nama je svih 8 godina tako da se znamo i više nego dobro.

L.J.

Učila nas je (trpjela) 8 godina. Vodila je razne dramske grupe u koje sam ja jednom sudjelovalo.

T.A.

Voli da govorimo preko sata na engleskom. Veoma dobro zna podučavati djecu. Često se voli zezati s nama i veoma je duhovita. Dosta je blaga iako kod ispita i ispitivanja voli biti malo stroža.

V.P.P.

Zbog te nastavnice znam pričati sa gostima.

L.J.

Nastavnica koja najviše trpi naše ludilo jer svi mi mislimo kako znamo engleski pa smo nemirni. Ona će, koliko god mi bili nemirni, nastaviti se boriti s nama i na kraju ćemo opet nešto znati.

N.S.

Dea T.

Nastavnica hrvatskog, došla je tek prošle godine u našu školu. S nastavnicom gledamo filmove i učimo uz zabavu. Jako je zabavno raditi lektire jer je najčešće usmeno i sviđa mi se jer se prilagodila nama, mi smo željeli usmenu lektiru.

M.A.

Ljubazna je i poštena. Uvijek nam pokušava približiti gradivo kroz neke zadatke. S njom se volimo šaliti i raspravljati o nekoj temi. Kadgod je voljna pomoći i vidi se da voli svoj posao!

A.J.

Maštovita, smiješna, izgleda tri puta mlađe nego što ima god. nije teško pratiti na njenom satu, razumljiva. Kad je zamolimo da nešto odgodi za sljedeći put uvijek nam to napravi! Išli smo s njom u Mihajla i jeli smo! Društvena osoba, uvijek se trudi napraviti što više može. Super za druženje.

I.L.

Tu je samo dvije godine ali puno nas je naučila u tom vremenu.

L.J.

Trudi se naći vremena za dopunske da pomogne nekim učenicima.

T.A.

Jako mlada nastavnica i koliko dugo predaje dosta dobro predaje. Vodi dramsku grupu i voli svoj posao. Jako puno se da naučiti od nje.

V.P.P.

Gramatika mi je točna zbog nje.

J.K.

Ona je ambiciozna, dobra prijateljica (nebitno što je nastavnica). Nastavnica koja ima izdržljive živce i jako je kreativna. Znamo se samo dvije godine, ali to je bilo dovoljno da se upozna i shvati  tko je kakav.

N.S.

Marina G.

Nije svima u našem razredu nastavnica, ali zato je nas četvero naučila puno toga iz talijanskog jezika (samo smo mi zapamtili ono što smo mi htjeli). Njoj se svako može povjeriti bez straha i to je jedna od najboljih stvari kod nje.

N.S.

Mirna, dobra, razumljiva i društvena. S njom je na satu lakše učiti. Znamo sve gdje je putovala i gdje želi putovati. Opuštena i nije stroga. Uvijek je vedra i nasmijana.

I.L.

Dobra nastavnica.

L.J.

Zbog nje pričam s Talijanima.

J.K.
 

Branko N.

Nastavnik glazbene kulture, nastavnik je stalno nasmiješen, voli tišinu, zna svirati jako puno instrumenata, a mene uči svirati klavir. Drži sat solfeđa svaki petak 8. sat i jako je zabavno raditi s njim. Nastavnik je jako smiješan bio od početka i sad.

M.A.

Čini mi se da zna sve. Voli tišinu i uvijek nas nasmije. Naši sati glazbenog su dosta poučni (barem meni) i zabavni jer učenik i nastavnik većinu puta imaju različita mišljenja i onda vole raspravljat (skoro svaki put završi tako da nastavnik učenika ostavi bez riječi). Sat ne može proći bez smijeha.

A.J.

Smiješan čovjek, uvijek se smije, ali se zna i naljutiti. Miran i opušten. Odličan golman. Nemojte se s njim kačiti jer će te srušiti činjenicama. Zna sve o svakome. Voli kad je u razredu tiho. Dobar čovjek.

I.L.

Voli se našaliti, meštar.

L.J.

Uči učenike svirati razne instrumente i ima dobar humor.

T.A.

S nama preko sata se baš često voli zezati. Jako dobro svira klavir, a i jako dobro predaje glazbeni. Volimo slušati različitu glazbu s njime. Ne sviđaju  mu se baš ove nove (modernije) stvari koje izlaze.

V.P.P.

Nastavnik glazbenog, voli se zezati.

J.K.

Ovakvog nastavnika nema svatko samo zato što je sve u jedno, te nam je kao najbolji prijatelj jer će pomoći koliko može, a da ne pričamo o nastavi, tu nas nauči od skladatelja do životne lekcije koje će svima biti potrebne makar jednom u životu.

N.S.

bottom of page