top of page

Učenici našeg razreda:

A.B. Moj nadimak je Tuna, koji je nastao iz skraćenice mog imena ;). Prijatelji iz razreda smatraju me smotanom, smiješnom i ludom. Često kažu da sam ja njihov fast food, jer za marendu uvijek kupim najviše hrane pa njima dijelim. Za sebe mogu reći da sam stvarno smotana i luda. Nekada izvalim neku smiješnu foru, kako kada. U životu bih voljela postići karijeru sa kozmetikom. Otvorila bih svoj kozmetički i frizerski salon na Lastovu. Tijekom ljeta bi nastavila posao u obiteljskom kampu.
 
Drugi o meni:
- A. je osoba koja voli sve ljude i koja zna čuvati tuđe tajne. Nju svi vole zato što se nikad ne naljuti na nas kada je zezamo ili lupamo. Ponekad zna biti dosadna ali i to je razlog zašto je mi volimo. S njom je zabavno provoditi vrijeme. Uvijek će dati pravi savjet prijateljima.
- Vedra osoba i dosta je komunikativna osoba.
- Vedra i komunikativna osoba. Često je zovemo i Tuna.
- Osoba koja previše priča ali je jako zabavna i vesela.
- Pričljiva osoba s kojom je uvijek zabavno. Najupečatljivije što mi je ostalo je kada smo zajedno išle na jutarnje mise za vrijeme Božića i uvijek bi bilo smiješno.
- Ona je moj sir i to gauda, naš moto je "Burek je život - Život je burek. Kad smo ja i G. bile prespavati u nje pa smo tada čule da je zovu Antuna pa smo mi to skratili u Tuna. Ona može cijeli dan pričati i da se ne umori. Idemo skupa na folklor i uvijek samo pričamo gluposti toliko da su nas na radnim akcijama razdvojili jer smo previše brbljale.
- Vrlo komunikativna i smiješna osoba. Voli se zauzimati za druge i nasmijava nas svojim izvalama.
- Osoba od puno riječi, voli sve komentirati. Voli gledati filmove i serije.
- A.B. je naš najveći nosonja u razredu i radi toga je svi zezamo, ali s obzirom da je to učestalo njoj to više ni ne smeta. Ona je baš opuštena osoba, voli se zezati i pjevati što je i sama pokazala dok smo bili u Vukovaru. A.B. je također fanatik grupe Queen i Freddyja. 
G.B.Jr. Imam 14 godina drugi me smatraju zabavnom i smiješnom. Volim igrat nogomet i gledati horor filmove, i zezati učitelje.
 
Drugi o meni: 
- Jako, jako, jako smiješna, luda, zabavna, kada smo išli sa njom u Vukovar, nikad nam nije bilo dosadno, smijali smo se stalno sa njom i zabavljali. Luckasta je i voli se šaliti na moj račun. Često se šali i sa drugim  prijateljima iz razreda, pa se svi smijemo na glas. Sa njom smo prošli svašta, i dobre i loše stvari, ali nikada nije bilo dosadno i nikad se nismo ljutili jedni na druge zbog loših stvari.
- Dobar tip prijatelja, zabavna je, smiješna, voli se šaliti.
- Jako duhovita osoba. Odlično igra nogomet.
- Jako smiješna i bez nje bi u školi bilo dosadno.
- Jedna od najzabavnijih i najluđih osoba koje poznajem. Jako je dobra osoba i odlično igra nogomet. Kod nje mi je drago što je uvijek iskrena kada je sa mnom. Sve događaje koje sam provela s njom jako su mi važni i pamtim ih sve.
- Jedna je vrlo zapamćena osoba u ovoj školi. Stalno se zeza, na naš račun, a i na račun nastavnika. Vrlo je hrabra i ne boji se reći ono što je smeta ili što primijeti. Glavna je zabavljačica na satu i vrlo dobra prijateljica, jedna mi je od najboljih. Uvijek je spremna na sve i pomoći iako će to nju koštati nečega.
- Super nogometašica i jaka žena.
- G.B. je jedna jako vesela osoba u čijem je društvu biti super jer je glavni zafrkant i nije joj nikad problem reći što misli. Voli jesti i misli da treba smršavit pa je bila na dijeti i nije jela picu. Lijepo se oblači i super joj stoji svaka boja kose koju je dosad imala. Najdraže iskustvo s G.B. mi je bilo kad smo bili u Vukovar gdje je zezala nastavnicu učenika iz Šestanovca dok je bila zamotana u neke plahte; isto tako s njom mi je bilo super bilo u Irskoj u lunaparku te na velikoj ljuljački. Osim toga dobar je zabavljač jer zna oponašati dobro druge ljude kao na primjer jednog čovjeka iz Vukovara, te na te njene imitacije na koje se još uvijek smijemo.
M.B. Nadimak mi je Pajdo, to mi je dao moj drug iz razreda. Moj najdraži hobi je dopisivanje na Instagramu sa curama. Sportski sam tip, pa treniram nogomet, to mi je najdraži sport. Nogomet sam počeo trenirati početkom 5. razreda. Mislim ga nastaviti i u srednjoj školi. Želim upisati za brodostrojara jer me zabavlja i može se dosta naučit o brodovima.
 
Drugi o meni: 
- Smiješan, ne ide mu u školi, ali mu to ne smeta i često se zezamo na njegov račun što se škole tiče.
- Smiješan i zabavan. Voli lagane pjesmice. On je vrlo zanimljiva osoba s kojom se ne može pričati. 
- Noviji član našega razreda. Jako je izdržljiva osoba. Trči jako brzo.
- Jako komičan i često izvaljuje neke smiješne izjave. On nam je u razred došao tek u petom razredu.
- Naš komičar. Uvijek ima neke smiješne izvale. Dobra je osoba i smiješan je kada pleše ili pjeva. 
- On nam se pridružio u petom razredu. Kad on nešto izvali svi umremo od smijeha i jako je komičan.
- Pridružio nam se u 5. razredu te je popunio prazninu od 9 učenika i zaokružio taj broj na 10. Malo je povučen, ali se sve više otvara. Znamo „umrijeti“ od smijeha kad je dobro raspoložen i kad baca fore.
- Veliki čovjek sa još većim izjavama.
- M.B. je jedan dječačić koji je u naš razred došao 2015. godine, i od kad je došao mi smo ga prihvatili kao da je s nama od prvog razreda. Svojim dolaskom je postao najstarijim u našem razredu. Kad se opusti super je u njegovom društvu ali inače se druži samo sa muškima u razredu.
Ma.F. Imam 14 godina i sebe bih opisala kao veselu osobu koja se voli zabavljati i smijati s prijateljima. Treniram judo već pet godina i mogu reći da mi je to uz nogomet najdraži sport. Također volim kuhati i jesti, što se podrazumijeva. Najviše volim jesti pastu, meso i pizzu. Kad odrastem htjela bih putovati svijetom te upoznati običaje, ljude i kulturu drugih država i naroda. Jako volim životinje, te imam mačke i kornjače, a kao mala sam imala zeca, zamorce i ribice.
 
Drugi o meni:
- Ona je jako smiješna, često se šali na moj račun (ali ne smeta), prije je bila tiha, ali sada se raspričala,  kao i M.I.
- Ona je jako smiješna osoba koja zna zabaviti svih. Ona je naša šefica koja se samo u disku može opustiti. Ona svaki put čuva tajne koje joj netko reče. Ona se jedino uključi u razgovor kad je riječ o hrani. Voli svoj razred, zato je i mi volimo.
- Zabavna i smiješna, voli se šaliti, zna prihvatit šalu i dobro je to što zna razlikovati šalu od ozbiljnosti.
- Jako kreativna osoba. Ima super ocjene i odlično joj ide judo.
- Priča najsmješnije viceve, uvijek je nasmijana, sluša dobre pjesme i jako je dobra prijateljica.
- Jedna od najboljih prijateljica. S njom je uvijek zabavno i ne može ti nikada biti dosadno. Uvijek se smije i ima smiješnih priča i iskustava. Jedno od najboljih iskustava s njom je kada je par puta došla prespavati kod mene, i kada smo se otišle kupati u susjedov bazen.  
- Rođene smo na isti datum jer mi je ona ukrala moj datum hahahah, ona je najbolji brbljač viceva pogotovo crnog humora Ona priča jako brzo kao i njen otac, trenira judo i dobra je u njemu. Moja je najbolja obrana u nogometu koju sam ikad imala i nitko je neće moći zamijeniti. Ja nisam ni trebala braniti kad mi je ona bila obrana jer nju nitko ne može prijeći.
- Ja je još zovem i Ždral zbog neke naše fore sa treninga. Jako je dobra osoba i voli se šaliti. Ja i ona imamo jednu posebnu vrstu koju samo ja i ona razumijemo. Obožavam se družiti s njom jer je i ozbiljna, zabavna, pametna… Odlična je sportašica i uživam u samostalnom treningu s njom jer je vrlo odlučna, uporna i spremna na intenzivan rad, a to jako cijenim.
- Umjetnica i vrlo dobra učenica.
Mi.F. Imam 14 godina. Volim rješavati križaljke i sudoku. Ovih osam godina mi je prošlo prebrzo. Bilo mi je jako zabavno. Puno sam toga naučio. Nadam se da će budućnost ostati slična kao i prošlost.
 
Drugi o meni:
- Pametan, dobro mu ide u školi, smiješan, uvijek je tu da nam pomogne u školi.
- Dobar dečkić koji uči po cijele dane. Ali isto zna reći nešto smiješno. Zna riješiti A.B. Voli staviti ruke u džep i skakati.
- Drag mi je prijatelj. Uvijek će pomoć nekom, bilo da je naš iz razreda ili neki drugi. Ima puno toga, ali ovo je nešto onako važno…
- Puno uči i zato nam je uvijek spreman pomoći kada nešto ne znamo u školi.
- Pametna osoba. Uči najviše i ima jako dobre ocjene i jako je zabavna osoba.
- On je naš razredni genijalac, uvijek piše sve domaće i rijetko što zaboravi, zna od svih nas datume rođenja , i njega svi nastavnici vole jer je pristojan i redovit i dobar u radu.
- Dobar i uzoran učenik, voli se šaliti, ali i biti ozbiljan.
- Jedan od XY miljenika, pjesnik i štreber.
-  M.F. je naš razredni pametnjaković, voli učiti i ima super ocjene u školi. Odlično mu ide množenje velikih brojeva pa ga uvijek pitaju kad nešto treba pomnožiti. Ima poseban način smijanja što u više slučaja nasmije sve ostale.
M.I. Imam 14 godina. Volim slušati muziku i najdraži predmet mi je biologija.
 
Drugi o meni: 
- Tiha, u zadnje vrijeme se raspričala, smiješna, voli se prepirati (pogotovo što se tiče vojske i policije).
- Jako šutljiva cura, koja je uvijek u stanju pomoći drugima. Također je zabavna i smiješna.
- Smiješna osoba u dobrom smislu i također dobro zaključuje. Vidi se da je na rodicu.
- Jako uredna i kreativna. Super joj ide nogomet.
- Super osoba. Nije baš pričljiva, ali zna biti vesela. Najbolje mi je kada zajedno snimamo neke videe i kada se fotografiramo zajedno.
- Jedna jako šutljiva osoba, i ona je pravi dokaz da je nekad najbolje šutjeti i prešutjeti mnoge stvari koje želiš nepromišljeno reći. Ja sam ju prozvala Manè , jer super igra nogomet, a ima jedan igrač iz Liverpoola koji se zove Sadio Manè.
- Bila je vrlo tiha i povučena, ali sada se opustila i sudjeluje u svakom razgovoru, smijehu, prepirci i šaputanjima preko sata. I ona ima dobar smisao za humor i to mi se sviđa, također ima i neka razmišljanja koja su drukčija od ostalih i to jako cijenim i sviđa mi se način na koji razmišlja.
- Draga, pametna, ali šutljiva.
- M.I. je također jedna super osoba za koju bi mnogi rekli da je šutljiva i sramežljiva, ali kad je bolje upoznate uvjerit ćete se da je suprotno. Ima dobar ukus za filmove što mi je super kod nje jer dosta puta raspravljamo o istim.
N.I. Imam 14 godina. Prijatelji me smatraju kao jako veselom i energičnom osobom. Svi mi govore kako se znam dobro zabaviti i zezati.
 
Drugi o meni: 
- Smiješna, pobožna (buduća časna), pametna, voli pomagati svima u razredu.
- Jako je  zanimljiva osoba koja voli učiti. S njom je jako zabavno i smiješno provoditi vrijeme. Ona voli kršiti hotelska pravila. Ona svaku šalu dobro prihvati. S njom je jako zabavno kritizirati druge ljude. Nju svi vole jer je smotana i luda. U ovih 8 godina je pokazala da zaista voli svoj razred.
- Logična osoba, zna neke stvari zaključivati i dosta je u tomu dobra.
- Jako marljiva osoba. Ide joj učenje i kemija.
- Predobra osoba s kojom možeš pričati o čemu god hoćeš i jako je smiješna i zabavna.
- Malo luda osoba koja je uvijek za zabavu, volim sa njom šetati i tada se samo smijemo. Ja sam njen tajni izviđač, a ona meni pomogne oko domaćeg i školskih radova koje ne prepišem. Ja sam i njen menadžer, a ona je moja najbolja kemičarka.
- Moja Roberta. Jako je uzorna u učenju i vrlo je uredna. Dobro joj ide kemija i bile smo zajedno na županijskom natjecanju u Dubrovniku. Jako je smiješna i šaljiva. Volim provoditi vrijeme s njom nasamo.
- Boxing mašina i kemičarka. 
- N.I. bih opisala kao jednu veselu osobu punu energije koja se neprestano smije što mene čini veselom jer se obje smijemo na gluposti. Dobra je u školi što svima u razredu ponekad dobro dođe. Tvrdoglava je i ponekad voli prkositi drugima. Osim toga odlična je u kemiji uz L.L.A. (bar netko). Najdraže iskustvo s N.I. je kad sam išla prespavati kod nje i kad smo išle u tuđi bazen te kad smo bili u Vukovar gdje smo zezali druge nastavnike.
L.L. U školi sam poznata po drugačijim frizurama i trendi obrvama. Volim svoju prijateljicu A., sir i burek. Moj moto je ne moram ja ništa.
 
Drugi o meni:
- Posebna na svoj način, u svom svijetu, boli je briga za školu, samo joj je do zabave.
- Darežljiva i zanimljiva osoba, zna zabaviti osobu. Kod nje je zanimljivo to što kad se postavi neko pitane ona odmah odgovori bez razmišljanja i što je dobro ispadne točan odgovor.
- Pravi Picasso u našem razredu. Super logički zaključuje.
- Prava umjetnička duša.
- Jedna jako dobra osoba koja je uvijek uz mene kada je trebam. Često se družimo. Prava je umjetnička duša. Najdraže mi je kada se zajedno šećemo i pričamo o svemu i svačemu.
- Vrlo je zatvorena osoba i ima neka svoja posebna razmišljanja.
- Umjetnica i maštovita.
- L.L. je jedna osoba koja uvijek voli komentirati i po tome će mi najvjerojatnije najviše ostati u pamćenju. Prelijepo crta i baš je kreativna. Igra nogomet i divim joj se što je usprkos svojoj ozljedi uspjela braniti za naš malonogometni klub. Žao mi je što nije išla s nama u Vukovar jer voli dosta pjevati i zabavljati se skupa s nama ali što je tu je. Zanimljiva činjenica je da smo rođene na isti dan, s tim da se uopće nisam trebala tada roditi. Najbolje iskustvo s L.L. mi je bilo u Irskoj gdje smo bile u istoj sobi s prošlim osmašicama s kojim smo se super zabavile.
L.L.A. Prijatelji me zovu Lenowska. Za sebe mogu reći da sam tvrdoglava i uporna. Jako volim sport, znanost i muziku. Treniram judo koji mi ide prilično dobro, također treniram snagu i kondiciju u slobodno vrijeme. Obožavam kemiju i primijenjenu  fiziku, znanstveni sam tip i jako me zanima znanost općenito. Veliki sam ljubitelj glazbe. Znam svirati klavir, ali se time ne bavim profesionalno. Od pjesama volim pop, domaće starije pjesme, a posebno su mi drage klapske i profesionalne acapella izvedbe. Obožavam adrenalin i opasne sportove. Volim riskirati i htjela bih se iskušati u bungye jumpingu, skoku s padobranom i sličnim aktivnostima. Vrlo sam svojeglava i zbog toga mi prijatelji zamjeraju. Volim se smijati i nasmijavati.
 
Drugi o meni:
- Smiješna i zabavna osoba, kada idemo zajedno na putovanje bude mi zabavno u njenoj blizini.
- Ona je jedna jako zabavna osoba s kojom je zanimljivo pričati i provoditi vrijeme. Dobro čuva tajne i uvijek će biti uz mene kad je trebam. Ima jako zanimljive razredne ideje koje nam se sviđaju. Ona voli miješati raznu hranu i kušati nove stvari. Zabavna je.
- Zanimljiva i vedra i također je logična osoba.
- Super iznosi svoje mišljenje i jako je hrabra osoba. Trenira judo i to joj super ide.
- Jako smiješna osoba i s njom je uvijek zabavno.
- Zanimljiva osoba. Družimo se i puno je volim. S njom sam se najviše zbližila kada smo počele ići zajedno na dodatnu iz kemije.
- Ona je jedna super pametna osoba i sviđa mi se što ima skroz neka druga mišljenja i stajališta nego svi ostali i skroz je drugačija. Ona je kao i N. super kemičarka i vjerujem da će biti super kemičar i judaš, jer ona zapne samo za stvari za koje je jako samouvjerena da joj idu i ona se trudi najviše što može.
- Glazbenica i vrlo draga prijateljica i dobra učenica.
- L.L.A. je moj partner u judu u kojemu je odlična i nadam se da će postići što bolje rezultate u njemu kad ode u Split. Super je osoba i kuži se u crni humor i viceve što mi je najdraže kod nje. Osim u judu odlična je i u kemiji kao i N.I. Voli neke čudne kombinacije hrane što me uvijek iznenadi jer to nisu uobičajene kombinacije hrane koje su poznate po internetu. Također ona predobro peče meso na gradele, a isto tako i ćevape..   
S.Š. Ja sam dobar, marljiv i učenik za primjer. :) Kad narastem bit ću veliki. Ja sam također vrlo šaljiva i vrlo draga osoba.
 
Drugi o meni:
- Komunikativan (nekad previše), voli nervirati učitelje i mene, često izvali neku smiješnu foru, kako kad.
- On je jedna jako smiješna i zabavna osoba. Pravi gentleman, koji voli gledati sve cure. On se uvijek usudi reci nešto neprimjereno na satu. Također se voli puno glupirati što nas itekako nasmije. Govori kako će ići za svećenika, a crkvu nije vidio od pričesti. Voli upadati u priče sa nepotrebnim komentarima.
- Dobar tip prijatelja, voli se šaliti, zanimljiv je…
- Klaun našega razreda. Voli povijest i dobro iznosi činjenice.
- Smiješan i priča neke zanimljive i smiješne događaje.
- Razredni klaun. Baš je fora osoba. Uživam kada se zajedno družimo i kada on priča viceve.
- Moj ofc najdraži rođak hahahah, ma on je jedan presmiješan lik koji samo priča i izvaljuje gluposti.
- Smiješan i drag. Voli se šaliti i zezati druge. Pleše u KUD.-u sa mnom.
- S.Š. je jedna jako bezbrižna osoba koja voli zafrkavati ljude makar prekoračio granicu, kao na primjer kada je mene gađao bananama. Lud je i veseo po naravi. Također iznenadio me na ekskurziji kako može biti veselo i plesati te i nakon toga biti pun energije. Nikad mu nije problem reći nešto neprimjereno makar se nastavnici ponekad ljutili na to. Iako u crkvi nije bio od pričesti želio bi postati svećenikom što je ironično.
bottom of page