top of page

Nastavnici

Hrvatski jezik
- V.O.M.: U petom razredu nam je bila nastavnica i hrvatskog jezika. Sa njom smo super naučili gradivo. Nakon toga je postala ravnateljica. U potpunosti se promijenila zbog toga, naravno zbog druge, više pozicije u školi.
- A.L.: Super je kao osoba samo što ne volim baš hrvatski osim kada gledamo neki film. Uglavnom ponekad je dosadna sa gramatikom ali samo nas želi naučiti nešto pa je razumijem, (donekle). 
- U razredu voli tišinu, red, rad i disciplinu. Skoro nikad nam ne ostane vremena za šalu, ali bude tu i iznimaka kada ima malo mjesta za zabavu. Ona je jako stroga ali pravedna.
- Zabavna i zanimljiva nastavnica. Gradivo nam skrati i olakša. S njom nam nikad nije dosadno.
- Jedna je od zahtjevnijih nastavnica u našoj školi. Voli red, rad i disciplinu. Kod nje nema šale. Upisati će ocjenu bila dobra ili loša bez milosti. Dobro objašnjava gradivo. 
- Stoga je i dosta zahtjevna, ali nas dobro nauči. Super je nastavnica.
- Voli rad i mir u razredu. Dobra je kao osoba.
Likovna kultura
- D.T.: Voli red, rad i disciplinu. Najdraži smo mu kada brzo radimo i kada ne pričamo previše dok radimo. Sa njim smo naučili gledati.
- Poučna osoba, dosta nas je stvari naučio. On je zanimljiv po tome što će nam uvijek pomoć. Naučio nas je gledati.
- Ne da nas je naučio kako crtati ili slikati već kako gledati. Naučio nas je da nije potrebno nužno koristiti gumicu.
- Strog i dosta zahtijeva od nas.
- Umjetnička je duša.
- Zna se šaliti, voli rad i ne voli kad smo spori.
Glazbena kultura
- Ž.K.: Nastavnik ponekad viče na nas, ali ima i pravo jer mi nismo baš miran razred. Postao mi je draži nakon Vukovara gdje nam je išao kao pratnja uz nastavnicu D.S.
- Najdraži su nam njegovi satovi jer smo mi razred koji voli pjevati. Voli se šaliti sa nama i dragi smo mu, a drag je i on nama.
- Kad ga pitamo nešto on prepriča cijelu povijest.
- Jako interesantan, zna oponašati svaki glazbeni instrument.
- Naučio nas je mnogo o glazbenim instrumentima, glazbenim razdobljima i operama.
- Često priča meni dosadne priče ali je na njegovim satovima uvijek smiješno.
- Na satovima se uvijek smijemo i bude zabavno. On nas je vodio u Vukovar i s njime nam je bilo jako zabavno.
- Voli pričati i na satu s njim je jako smiješno i zabavno.
Engleski jezik
- D.S. je nastavnica iz engleskog koja mi je definitivno postala draža nakon Vukovara gdje nam je išla kao pratnja uz nastavnika iz glazbenog. Ona je super kao osoba ali bih rekla da je dosta blaga. U pamćenju će mi ostati po njenoj legendarnoj bijeloj strijeli, odlasku s njom u Vukovar te kad sam pisala s njom i M.I. test iz engleskog za natjecanje.
- S nastavnicom nam je na satovima bilo super. Nekad smo radili kreativne radove, plakate, stripove i tako dalje. Vodila nas je u Vukovar i bila je super kao voditelj.
- Smiješna, u dobrom smislu. Naučila nas je dosta toga.
- Super je nastavnica i u školi i izvan nje. Svaki sat nam je proširivala vokabular i dobro nas naučila gramatiku engleskog jezika.
- Jako dobra učiteljica iako se često ljuti na nas jer je puno nerviramo.
- Fora nastavnica. Nakon Vukovara postala mi je puno draža, nego što mi je prije bila.
Matematika
- S.Š. je bila naša nastavnica iz matematike do 7. razreda kada nas je nažalost napustila jer je otišla u Zagreb. Ona je bila baš super nastavnica, smatram da je uvijek bila iskrena i da je nas učenike nastojala što bolje naučiti makar ponekad znala malo povisiti ton; ali to je bilo za naše dobro. Osim što je bila super bila je baš dobra, išli smo s njom redovito na pizzu gdje bi svi zajedno pričali i zabavljali se. Najdraže iskustvo koje će mi uvijek ostati u pamćenju su pripreme za natjecanje iz matematike na koje smo se super zabavili. Uglavnom jedna jako super i dobra osoba, a još bolja nastavnica.
- Bila je super. Sa njom smo odlično naučili gradivo. Nekada je bila stroga, ali to je i dobro. Od kada je otišla, puno nam fali i mi njoj jer smo joj bili prvi razred od kada je počela radit.
- Bila je jako stroga i zahtjevna ali je super objašnjavala. Jako draga nastavnica. Bila je dosta zahtjevna, ali nas je puno naučila.
- R.Đ. je zabavan. Kod njega je dobro to što nam nastoji olakšati gradivo.
- Matematika mi je jako dosadna i naporna ali je dobar nastavnik. Komičan je i ima smiješne izjave.
- Dobar, jako nam se posveti, poštuje naše mišljenje i želje.
Biologija/Kemija
- Nastavnica Z.K. nam je bila nastavnica iz prirode u 5. i 6. razredu. Najdraža nam je bila terenska nastava sa njom. Išli smo u prirodu, razgovarali o živim bićima, biljkama i svega sto se tiče našeg predmeta. Ona je jedina nastavnica iz prirode, biologije i kemije koja nam je najduže predavala, pa smo nju i najviše upoznali. Bila super nastavnica. Nije bila stroga i bila je baš draga.
- S.K. je naš najdraži nastavnik. Ostat će mi u lijepom sjećanju jer nam je bio kao prijatelj, zavoljeli smo ga kao razred čim je došao jer smo prije njega imali baš čudne nastavnike iz biologije i kemije (osim Z.K.); ali isto tako jer je bio mlad (makar on nije tako tvrdio) pa je razumio nas i naše nepodopštine. Ono što će mi ostati u sjećanju je kada smo ga iznenadili za oba rođendana te kad smo išli na županijsko natjecanje iz nogometa.
- Na njegovim satovima je bilo zanimljivo, imao je isti način predavanja kao i nastavnik M.V. Ali smo morali prepisati cijelu prezentaciju, i nismo morali nositi udžbenike i radne bilježnice.
Zabavan i je sviđa mi se njegov način predavanja biologije i kemije. S njime nam je uvijek odlično i nije baš strog prema nama.
- Naučio nas je dosta toga, uvezi sa predmetima koje predaje i dosta o budućem životu koji budemo živjeli. Jako je dobre duše. 
A.Š.M.: Dobra je nastavnica i zabavna. Ona nam ne otežava gradivo. Nastoji nam pokazati da je gradivo kemije i biologije povezano i bitno za život. Ne traži puno od nas i logički nas uči gradivo. Iako je nismo još dobro upoznali čini se kao super nastavnica. Nije stroga i baš je cool. Zanimljiva je i izgleda super osoba.
Fizika/Tehnička kultura
- P.G.: On je super nastavnik zato što s njim možemo uvijek pričati o nekim interesantnim temama koje nemaju veze s gradivom, također super mi je kod njega što se voli šaliti s nama.  
-  Dragi smo nastavniku i sa nama voli pričati o stvarima koje se tiču i ne tiču nastave. Voli pričati o politici, što neke od nas i ne zanima baš.
- On nas je naučio da se moramo boriti sa svoje pravo.
- Dosta je zabavan i zanimljiv. 
- Iako voli red i disciplinu zna se našaliti s nama. 
- Sviđa mi se kako predaje fiziku i kako objašnjava lekcije. Nije puno strog i s njime je na satovima zabavno i zna biti smiješno.
- Dobar je, u interesu su mu naše želje, trudi se raditi sve kako bi nama bilo dobro. Voli nam pričati općenito o životu i savjetovati nas nevezano za gradivo. Na satu je vrlo smiješno jer nastavnik uspoređuje gradivo sa nekim smiješnim situacijama i prihvaća šale na svoj račun.
- Uči nas o životu i kako se treba snaći u životu.
Povijest/Geografija
- I.S. ili naša draga razrednica je jedna smiješna osoba koja se zna zavikati na naš razred, a pogotovo na G.B. koja je glavni zabavljač pogotovo kad je u pitanju zezanje nastavnika. Ostat će mi u pamćenju jer je bila s nama od petog razreda, a isto tako jer je izvaljivala neke čudne fore („ne glupiraj me!“). Žao mi je jedino što nije bila s nama u Vukovarz ali nema veze s obzirom na razlog zašto je izostala.
- Nekada je malo stroga ali kada joj je dobar dan, bude nam super na njenom satu. Šalimo se, zabavljamo, smijemo i svima bude zanimljivo.
- Brzo se naljuti ali je kao nastavnica i prijatelj jako dobra. I uvijek nam pomaže oko naših školskih i privatnih problema.
- Naša je razrednica pa nam je ona jedna od najdražih nastavnica. Voli pomagati.
- Nastoji nam sve lekcije zanimljivije prepričati.
- Njezini satovi su baš zabavni i zanimljivi.
- Baš je dobra osoba i drago mi je što nam ja razrednica.
- Uvijek se brinula za nas i pomagala nam je u raznim problemima. Uvijek je tu za priču.
TZK
- Dosta je popustljiv, nekada i previše. 
- Na satu TZK-a je s njim dosta zabavno. 
- Na njegovim satovima smo isprobavali sve vrste sportova.
- Skoro sve dopušta i njegovi su satovi najbolji.
- Na satovima je dosta blag, iako se ponekad ljuti na nas.
- Dosta je popustljiv  i na tjelesnom radimo što želimo. To nam prija. Ne zahtjeva puno od nas, ali nas isto ocjenjuje. 
Vjeronauk
- S.Č. bila naša nastavnica iz vjeronauka, kod nje mi je bilo super što smo radili dosta kreativnih stvari. Znala  bi se vrlo lako naljutiti na nas jer mi nismo baš razred od učenja i slušanja nastavnika.
- Često smo radili kvizove i plakate.
- Nastavnik D.M. nam je u 6. razredu bio učitelj iz vjeronauka i zamjena za nastavnicu S.Č. Sa njim smo se uvijek smijali na satovima. Nikada nije bilo dosadno.
-  M.V je naš sadašnji nastavnik. Ima smiješne baze što mi je kod njega najdraže. Ima neki poseban smjeh koji oponašamo kad on nije u blizini. Pretpostavljam da će mi u sjećanju ostat po tome što je najviši i što ima dobre baze.
-  Njegove lekcije su prikazane u prezentacijama, koje su uvijek zanimljive. S njegovim prezentacijama smo lako učili i sve je bilo lakše prikazano nego u knjizi. Kada nam na kraju sata ostane vremena, često gledamo videe koje je on snimio sa svojom župom. 
-  Zna zabavit svakog učenika, čak i kad mu je jako dosadno. Kod njega je dobro to što ima dobre prezentacije. Zabavne su i poučne.
- Na njegovom satu nam je zabavno ali ponekad dosadno ako obrađujemo dosadne teme. 
- Baš super nastavnik i uvijek se šali sa nama.
- Jako je dobar i sa njime se uvijek nasmijemo. 
- On mi je među najdražim učiteljima jer mu satovi nisu naporni. Dobar je i voli se zezati sa nama. Imamo svoje posebne fore i drago nam je kad idemo na njegov sat.
- Mlad, zabavan, ali ako ga naljutimo zna bit strog.
Informatika
- T.G.D. je jedna super nastavnica iz informatike Znala bi nam dopustiti prije sata napisati domaći rad. Super glumi ljude. Također zna zadati dobre teme za praktične radove.
- S nastavnicom nam je uvijek zabavno na satu, voli se šaliti kada je vrijeme za to. Kad radimo, radimo. 
- Nastavnica je dobra jer nam ne daje teške zadatke. Zanimljiva je i želi svakom pomoć, ali ne može na sva mjesta.
- Naučila nas je koristiti mnoge programe na računalu. Zabavna je nastavnica i prihvaća šale.
- Super nastavnica i nije stroga. Njezini satovi su baš super.
- Baš je super osoba i nije stroga. Zanimljiva je. Prije nam je predavala i glazbeni i bilo je super.
- Otvorena i dobra. Kada je rad rad je, kad je šala šala je.  Volim biti na njenom satu.
Talijanski jezik
- S.N.: Zabavna je nastavnica. Pokušava nam olakšati gradivo. 
- Ona uopće nije stroga i skroz je ok.
- Sviđa mi se kako predaje i jako je dobra nastavnica.
- Na satovima se nekad smijemo i pričamo o našim zanimanjima.
- M.G.: Bila nam je draga i jako je lijepo pjevala.
- I.M.F. Nije bila stroga sa nama i bila je baš dobra.
Razredna učiteljica
- M.I. je bila naša razrednica od 1. do 4. razreda i baš mi je bilo super s njom. Ono čega ću se najviše sjećati s njom je naša prva ekskurzija te kad sam radila likovni rad za neko natjecanje na koje sam čak završila treća.
- Naša nastavnica koja nas je učila u nižim razredima. Bili smo s njom na ekskurziju i bila mi je jako draga, bila je blaga.
bottom of page