top of page

Učenici

S. L.

Prije početka htjela bih zahvaliti mojim kolegama što su moje školovanje uljepšali I puno me puta nasmijali. 

Prvo ću spomenuti najstarijeg učenika i jedinog dečka u razredu T.F.. On voli zafrkavati nas, ali i nastavnike te super je biti s njim u razredu. 

Nakon njega moram spomenuti jednu curu A.N.. Ona je odlična prijateljica stalno pjeva i voli se puno ludirati. Uvijek je tu za pomoći I nikada te neće iznevjeriti. 

Druga cura N. Ž. je najluđa u razredu, vrlo je iskrena I ničeg se ne boji. Ona i T.F. stalno se “zakučavaju”, ali uvijek to završi na dobro. 

To je opis ovo malog, ali vrlo složnog razreda (složnog od petog razreda) koji će mi faliti u srednjoj više od svega.

 

A. N.

Mi smo jedan mali razred od četiri učenika. Tri smo cure, S.L., N.Ž i A.N. i jedan dečko, T.F.. Većinom djelujemo dobro. Nekada se znamo posvađati, ali brzo mi to riješimo. T. je većinom miran i tih dok ga N. "ne zakuča" pa se po hodniku naganjaju. N. je temperamentna, hiperaktivna i duhovita. Svakodnevno nas nasmijava. S. je luckasta. Obožava pjevati (kao i ja) pa nam svakodnevno buši uši. Moram napomenuti da smo kolektivno lijen razred.

T. F.

N.Ž. - komičarka živa. U razredu nisam mogao izdržati koliko bi me nasmijavala, dosta će mi falitI kada odemo u srednju. Nadam se da ćemo svi ostati u kontaktu.

 

A.N. - hvala ti na svemu, na domaćima koje si mi pomogla napisati, što si me uvijek nasmijavala. Zahvalan sam ti na svakoj stvari kojoj si napravila za mene. I nadam se da ćemo se nastaviti družiti.

 

S.L. je osoba s kojom uvijek možeš  normalno popričati i ona će te saslušati. Uvijek nas raspoloži i ima pozitivnu energiju.

bottom of page