top of page

Osmašice

Zovem se Anđela i imam 14 godina te ću uskoro završiti  8. razred. Živim na otoku Lastovu i tamo mi je super.  U razredu nas ima samo dvoje. Na Lastovu ima jako lijepih znamenitosti. Dobro se slažem s ostalima u školi. Treniram judo i jedan mi je od najdražih sportova, a volim i nogomet. Volim se družiti s ostalima. Htjela bih poći u obrtničku srednju školu. Volim crtati, a  jedan od dražih predmeta mi je geografija. Većina prijatelja i neki nastavnici mi govore da lijepo crtam i da bi trebala poći u nekakvu umjetničku srednju školu, ali mene to baš i ne zanima puno.

O Leu

A: Leo sada ima 14 godina i išao je sa mnom u razred sedam godina i s Jelenom u prvom polugodištu 8. razreda, no u drugom polugodištu se preselio u Dubrovnik. Dobar je kao osoba za družiti se i dobro nasmijava druge. Želio bi poći u pomorsku  srednju  školu. Cure su trčale za njim dok je bilo u ovoj školi. 

J: Leo je naš vršnjak koji je išao s nama u razred. Preselio se u drugu školu. Duhovita je osoba i lijepo crta. Također dobro igra nogomet, ali se nije proslavio na Lastovu. Zanimala ga je povijest i geografija. Dobar je prijatelj i uvijek pomaže.

 

O Anđeli

Anđela je moja prijateljica i kolega iz klupe. Pomalo je povučena, ali je  duhovita i vrlo kreativna osoba. Trenira judo i dobra je u tome. Ne voli kad nije u pravu. Najdraži su joj predmeti ovisno o stanju ocjena. Hobi joj je crtanje koje u zadnje vrijeme nije redovito. Voli Neymara i jednom je izjavila da bi ga željela  šišati te će poći u frizersku školu.

Zovem se Jelena. Imam 14 godina. Završavam osmi razred. Uskoro me očekuje srednja škola. Željela bih upisati medicinsku školu. Volim rukomet, a treniram nogomet. Najdraži predmet mi je povijest i biologija. U slobodno vrijeme crtam ili trčim. Najdraži događaj u osnovnoj školi je ekskurzija s koje smo se nedavno vratili. Kad odrastem željela bih biti političar ili vojnik.

O Jeleni

Jelena ima 14 godina i ide sa mnom  u razred. Trenira nogomet, a najdraži joj je sport rukomet. Obožava povijest te bi rado željela ići u vojsku, a i politika ju pomalo zanima. Voli nasmijavati prijatelje i obožava da je sve po njenom i nažalost je uvijek u pravu. Često zaboravlja knjige iz nekih predmeta. Odlična je prijateljica i rado bi željela ići u medicinsku srednju školu. Osjećam se ugodno i sretno kad sam s njom u društvu jer možemo iskreno razgovarati o bilo čemu. Sretna sam što je došla u ovu školu jer da nije došla, ja bih sada bila sama u razredu.

bottom of page