top of page

Naši nastavnici

Nastavnica Tina

Nastavnica Tina je naša razrednica i odlična je. Predaje informatiku i nama drži sat razrednika. Zna se šaliti i nasmijati druge, na satu razrednika nam nikad nije dosadno jer uvijek netko reče neku šalu pa se svi nasmijemo i nikad kraja tome. Pravedna je i nije stroga.

Nastavnica Tina predaje informatiku. Ona je naša razrednica i pravedna je nastavnica. Voli se šalit, te na njenom satu nikada nije dosadno.

Nastavnica Zorana

Predaje kemiju i biologiju. Na njenom satu ne može biti dosadno  jer sa svojim humorom učini lekcije zabavnijima i lakšima. Osoba je s kojom se lako dogovorimo i često nam izađe u susret, zahvalni smo joj radi toga. 

Ona je također odlična nastavnica te se isto zna često našaliti s nama i ostalim učenicima iz drugih razreda. Također nije stroga i pravedna je nastavnica. Razrednica je 7. razredu i stalno se na satu razrednika smiju i zabavljaju s njom.

Nastavnica Ivana

S njom se uvijek zabavljamo preko sata i uči nas o puno poučnim i zabavnim stvarima. Često će nam izaći u susret, npr. premjestit će nam ispit, dat će nam priliku za ispravak (pošto je to inače volja nastavnika) itd. Odlična je kao nastavnica i van škole.

Predaje povijest i geografiju. Dobra je nastavnica i uvijek nam da malo slobode. Susretljiva je i voli se šaliti.

Nastavnica Dajana

Predaje engleski jezik. Ima dobre živce jer puno puta ne napravimo ono što kaže, ali to mirno prihvati. Trudi se da naučimo. Draga je i zabavna nastavnica.

Ponekad se zna našaliti te je dobra kao nastavnica i izvan škole.

Nastavnica Sonja

Predaje matematiku. Iako je matematika predmet koji nije svima drag, a s time je i dosadan, na njenom  satu je dinamično i nemamo vremena za ubit oko. Voli red, rad i disciplinu.

Super je izvan i unutar škole, ali u školi je baš ozbiljna. Ponekad se šali s nama i ostalim učenicima na početku sata. Stalno se izvan škole smije i nikada joj ne pada osmijeh s lica, vesela je i ima energije.

Nastavnica Andrea

Ona se ne šali toliko puno preko sata, jer želi odraditi sve kako treba i malo je stroža od ostalih. Stroga je, ali i pravedna kad su u pitanju ocjene.

Predaje hrvatski jezik. Na njenom satu nema šale. Ona je ozbiljna i voli rad i red. Bez razmišljanja upiše jedan.

Nastavnica Marina

Predaje glazbeni. S njom ne provodimo puno vremena, ali to vrijeme koje provedemo s njom je uz zabavu i pjevanje.

Šaljiva je nastavnica i uvijek nas nečime može nasmijati, također je vesela nastavnica i uči nas poučnim i zabavnim o glazbi pošto nam predaje glazbenu kulturu.

Nastavni Petar (Ino)

Predaje fiziku i tehnički. Voli se šaliti. Uvijek nam sve objasni i izađe u susret. Pedantan je i voli red.

Odličan je nastavnik koji nas uvijek nasmije svojim šalama, uvijek će vam izaći u susret kada treba premjestiti ispit na neki drugi termin itd. Zabavan je i pravedan te nije previše strog nego baš onako kako treba biti.

Nastavnik Dragan

Predaje vjeronauk. Na njegovom satu ima i rada i šale. Uvijek nas ostavi pet minuta duže.

Blag je ali pravedan i pošten, brzo nam prođe sat s njim jer radimo nešto zanimljivo i zabavno. Ne šalimo se puno s njim jer nikada nemamo vremena.

Nastavnik Đorđe

Predaje TZK. Dopušta nam puno toga. Voli se šaliti i naučio nas je da tišina raste.

On je ponekad smiješan i predaje nam tjelesno zdravstvenu kulturu. Dosta je popustljiv i povisi ton kada ne treba.

Nastavnik Damir

Predaje likovnu kulturu. Voli red, rad i disciplinu. I ako nas na satu kritizira, drugima nas hvali. Naučio nas je gledati. 

Na satu se voli šaliti, ali nas kritizira da smo spore. Ponekad je uistinu u pravu.  Zabavan je, i on je profesionalni nastavnik iz likovnog.

bottom of page